Vier het voorjaar met een Rondje Retailpark Roermond

Vier het voorjaar met
een Rondje Retailpark!

Vier het voorjaar met een Rondje Retailpark!

Het is weer lente! De tijd waarin we weer volop genieten van het prachtige weer en de bloeiende omgeving om ons heen. Bij Retailpark Roermond ben je aan het juiste adres om in de lentesferen te komen én shop je met een Rondje Retailpark alles wat je nodig hebt om jouw lente compleet te maken!

Tuinartikelen

Een rustgevende tuin kan bij de lente niet ontbreken. Bij ons vind je alles om van jouw tuin een prachtige en comfortabele buitenruimte te maken. En met de nieuwste vrolijke tuinartikelen van JYSK, Xenos of Casa scoor je gegarandeerd!


Klik hier om de winkels te bekijken

Woonaccessoires

Ga naar de Action, Blokker, Big Bazar of Pronto Wonen en laat je inspireren door verschillende leuke woonaccessoires om jouw huis en tuin op te fleuren! Van kleurrijke kussens en opvallende vazen tot stijlvolle wanddecoraties en nog veel meer. Onze woonaccessoires zijn de perfecte aanvulling voor elke kamer in jouw huis.

Klik hier om de winkels te bekijken

Sportoutfits

Met een verkoelende sportoutfit van Intersport voel jij je fris en comfortabel, en ben je helemaal klaar om met goede moed te genieten van jouw buitenactiviteiten, zelfs tijdens de warmste dagen. 


Klik hier om de winkels te bekijken

Interieur

Geef je interieur een vernieuwende aanblik met meubelen van Profijt Meubelen, Knibbeler of Henders & Hazel! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis te veranderen in een gezellige en fleurige ruimte, perfect voor de lente!

Klik hier om de winkels te bekijken

Dekbed

Met de komst van de lente is het tijd om je dekbed te vernieuwen. Op zoek naar een fris nieuw dekbed of een sfeervol overtrek van Swiss Sense of Beter Bed? Bij ons diverse aanbod vind je alles voor een heerlijke nachtrust.

Klik hier om de winkels te bekijken

Elektronica

Een spiegelreflexcamera om je natuurfotografie hobby weer op te pakken? Een tekenpad om de mooiste tekeningen te maken? Of een nieuwe GoPro om je vakantieherinneringen mee vast te leggen? Bij MediaMarkt of EP:Tummers vind je alles om je digitale passie uit te oefenen.

Klik hier om de winkels te bekijken

Buitenspeel­artikelen

Laat de buitenpret beginnen! Bij ToyChamp vind je een breed assortiment aan buitenspeelartikelen waarmee jouw kinderen volop kunnen genieten van de frisse buitenlucht. Van kleurrijke ballen en stoere frisbees tot aan waterpistolen en springtouwen: wij hebben alles wat je nodig hebt voor een leuke en actieve dag buiten met de kids.

Klik hier om de winkels te bekijken

Picknick artikelen

De lekkerste boodschappen van AH XL voor een picknick in het park? Heerlijk genieten van de buitenlucht en lekker samen eten met vrienden en familie. En ook voor je trouwe viervoeter haal je de lekkerste lentesnacks bij Pets Place op Retailpark Roermond.

Klik hier om de winkels te bekijken

Vind je eigen weg

Waar ben je naar op zoek? Check onze plattegrond en vind je nieuwe favoriete winkel.

Ontdek de plattegrond

Download plattegrond