Plan jouw bezoek aan Retailpark Roermond

Plan je bezoek

Plan je trip naar het Retailpark

Retailpark Roermond is 363 dagen per jaar geopend en makkelijk bereikbaar in het hart van Limburg. Jaarlijks weten vele miljoenen bezoekers uit Nederland, Duitsland en België hun weg naar het Retailpark te vinden. Plan nu je eigen bezoek aan één van de meest complete shopping malls van de regio.

Huisdieren: Honden die aangelijnd en onder direct toezicht van de eigenaar lopen zijn welkom op het Retailpark. Mogelijk hanteren de individuele winkels andere huisregels m.b.t. huisdieren. Geleidehonden zijn altijd welkom.

Openingstijden
Let op: sommige winkels hanteren andere openingstijden. Bekijk daarom altijd de specifieke openingstijden per winkel.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 18:00
11:00 - 18:00
Bekijk openingstijden per winkel
Route

Het Retailpark is goed te bereiken met de fiets, de auto en het OV.

Ons bezoekersadres is Schaarbroekerweg 58, 6042EJ Roermond. Het Retailpark ligt vlak naast de A73 en de N280.

Ga je liever met het OV? Er vertrekt tweemaal per uur een bus (lijn 66 - richting Venlo) vanaf Station Roermond, die je binnen 10 minuten naar het park brengt. 

Navigeer naar retailpark
Parkeren

Het Retailpark beschikt over 1236 gratis parkeerplekken dicht bij de winkels, zowel in de openlucht als overdekt. Is het slecht weer of zijn de parkeerplekken buiten bezet? Parkeer uw auto dan in ons souterrain. Zo bereikt u onze winkels het snelst en op de meest comfortabele manier.

Bekijk de volledige plattegrond

Het Retailpark is ruimtelijk en overzichtelijk opgezet. Zo zie je meestal in één oogopslag waar je favoriete winkel zich bevindt. Zeker weten dat je snel je weg weet te vinden? Bekijk dan onze plattegrond. 

Ontdek de plattegrond

Download plattegrond

Ontdek Roermond

Het Retailpark ligt aan de rand van de bruisende, bourgondische stad Roermond. Nog niet uitgewinkeld? Neem dan zeker ook eens een kijkje in het pittoreske stadscentrum en geniet van de uitgebreide historie, een snufje gastronomie en nóg meer winkelplezier.

Bezoek Roermond